La 3a Marxa de Torxes aplega centenars de persones al crit de 'volem votar'


  • Comparteix:

Centenars de persones recorren Sant Cugat en la 3a Marxa de Torxes de la ciutat, organitzada per Òmnium Cultural amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Els participants han exhaurit les més de 350 torxes que l'organització havia posat a disposició dels assistents. La comitiva, encapçalada per alguns regidors de partits sobiranistes, ha arrencat des de la plaça de Rafael Casanova i ha arribat fins a la plaça d'Octavià, on l'activista santcugatenc Arcadi Oliveres ha fet seu el manifest de la iniciativa, 'per adaptar-lo als seus pensaments'.

Els crits d''independència' i de 'volem votar' han acompanyat la marxa que serveix de pròleg dels actes de commemoració de la Diada. El president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha valorat el creixement de la participació després de tres edicions.

Lluís Bonet

Constatem un creixement imporant de la participació, també en l'actitud de les persones.


Després de la lectura del manifest a càrrec d'Arcadi Oliveres, el cant conjunt d''Els Segadors' per part de tots els assistents ha clos l'acte. La iniciativa vol retre homenatge i recordar les víctimes de 1714.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.