La CUP-PC lamenta que la presentació del curs escolar s'hagi fet a un centre concertat

El curs escolar ha arrencat aquest dimarts / Foto: Lluís Llebot / Ajuntament

Política

Publicat el 14/set/17 per Sergio Morales

La CUP-PC assegura que l'equip de govern 'no aposta pel model d'escola pública, de qualitat i d'accés universal', fet al qual lliguen que el curs escolar es presentés aquest dimarts a l'Avenç, un centre concertat. Els anticapitalistes recorden que enguany s'han matriculat a la pública 600 alumnes més que l'any passat i reclamen més recursos tant per a aquestes escoles com per a la construcció de la 13a escola pública.

El grup municipal considera que el govern 'no vol escoltar les demandes i les queixes de les mares i pares de les escoles públiques' sobre la gestió de la Generalitat i sobre la creació de cursos bolets. La CUP-PC assegura que l'equip de Govern aposta per un model educatiu on les escoles concertades 'tenen un pes molt important' i que això contribueix al benefici d'escoles d'elit. Ho ha explicat la portaveu del grup municipal, Núria Gibert.

Núria Gibert

Tenint en compte les retallades i el transvasament de diners a la concertada, que genera escoles d'elit, ens hagués agradat que la presentació del curs hagués estat en una escola pública.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'agrupació referma la defensa d'una 'escola pública, de qualitat, en català, laica i universal'.