Veïns del parc del Turó de Can Mates demanen més mesures contra l'incivisme a la zona


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc al Casal de Mira-sol

La sessió ha tingut lloc al Casal de Mira-sol

L'Ajuntament convocarà novament els veïns del carrer de Ramon Llull, a tocar del parc del Turó de Can Mates, per afinar més mesures de foment del civisme a l'àrea. La convocatòria arriba després d'una reunió abans de l'estiu en què es va acordar prendre accions de forma esglaonada, com l'increment de presència policial el cap de setmana i la implantació d'agents cívics. Els habitants de la zona lamenten que els problemes de convivència a l'àrea es mantenen malgrat la reunió.

Durant la sessió del consell de barri de Mira-sol d'aquest dimecres, la vocal de l'Associació de Veïns de Can Mates, Iona Casadevall, ha explicat que hi ha queixes que els agents cívics encara no estan actuant i ha reclamat més efectivitat a l'Ajuntament.

Iona Casadevall

Els veïns diuen que segueixen els problemes amb la seguretat.


Els veïns de la zona es queixen que els caps de semana al parc del Turó de Can Mates s'hi concentren durant tot el dia moltes persones que hi celebren festes, sovint de manera incívica. La presidenta del consell de barri, Carmela Fortuny, ha assegurat que els agents cívics depenen d'uns plans d'ocupació que s'aprovaran el proper mes.

Casadevall ha demanat la creació d'un grup de treball amb les entitats per tractar la situació. Es tracta d'una mesura a la qual Fortuny no tanca la porta, però que arribaria després d'una nova trobada amb els veïns.

Carmela Fortuny

Donem-nos un marge per fer una altra reunió i acabar les mesures. Si la cosa segueix trontollant, fem un grup de treball.


A l'anterior reunió es va posar sobre la taula la possibilitat que l'àrea tingui zona verda d'aparcament i que es fomenti l'estacionament dels vehicles en una zona més allunyada del parc. També va acordar-se fer intervencions per recuperar zones enjardinades, construir lavabos d'obra i donar suport a la idea que no hi hagi cap bar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.