Mercè Conesa assumeix la presidència del Consorci del Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Conesa, aquest divendres durant l'assemblea / Foto: Xavier Subias (Diputació de Barcelona)

Conesa, aquest divendres durant l'assemblea / Foto: Xavier Subias (Diputació de Barcelona)

L'alcaldessa, Mercè Conesa, és la nova presidenta del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, en substitució de la fins ara presidenta i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El nou càrrec s'ha decidit en l'assemblea general del consorci celebrada aquest divendres a la seu del parc. Conesa ha assegurat que 'estem decidits a fer un pas endavant i posar el peu a l'accelerador amb l'aprovació del pla especial'.

El canvi en la presidència és fruit de l'acord pres a la sessió constitutiva de l'assemblea general del consorci, on es va fer constar l'alternança entre Ada Colau i Mercè Conesa, en la segona part de mandat.

El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola és una entitat pública de caràcter associatiu i de naturalesa institucional i local que té per objectiu la gestió i desenvolupament del Pla Especial d'Ordenació i de Protecció del Medi Natural del Parc de Collserola. Està constituït per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació i les nou ciutats amb territori al parc: el Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues, Barcelona, Montcada i Reixac, Cerdanyola i Sant Cugat.

Actualment, l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, és la vicepresidenta executiva; el director general de Polítiques Ambientals de la Generalitat, Ferran Miralles, és vicepresident; i Marià Martí és director gerent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.