Elena Vila serà l'assessora de la tinència d'alcaldia de Polítiques Comarcals i Ocupació


  • Comparteix:

Elena Vila / Foto: Cedida

Elena Vila / Foto: Cedida

El PSC, soci a l'equip de govern, ha confiat a Elena Vila la responsabilitat de ser assessora de projectes comarcals i suport a l'ocupació i així ho ha fet saber aquest dilluns l'equip de govern durant el ple municipal amb una dació de compte. Vila és un càrrec de confiança i rebrà un sou de 61.000 euros bruts anuals. Fins ara Vila ocupava un altre càrrec de confiança a l'Ajuntament de Premià de Mar. En clau local ocupa la secretaria de Participació de l'executiva del PSC de Sant Cugat i és exsecretària de la JSC local.

ESCOLTA-HO

La santcugatenca va anar a les llistes del PSC de Sant Cugat en els comicis de 2007, de número 8, amb Salvador Gausa d'alcaldable. Ferran Villaseñor, ara a ERC-MES, també va confiar en ella de número 5 a les eleccions de 2011.

Vila està vinculada a diverses entitats santcugatenques, entre les que destaca el Club Junior, de la qual ha estat sòcia, jugadora i entrenadora en els equips d'iniciació d'hoquei herba des de 1988.

Al 2016 Vila va incorporar-se al consistori de Premià de Mar com assessora, en qualitat de càrrec de confiança, de la tinència d'alcaldia d'Atenció a les persones que assumeix el seu excompany de la JSC, el santcugatenc David Gutiérrez.

Actualment també és membre de l'executiva local del PSC on ha tingut diverses responsabilitats.

El pacte de govern amb PDeCAT-Demòcrates
La definició d'una sotsdirecció d'àmbit era la responsabilitat organitzativa que el PSC tenia pendent per completar l'entrada dels socialistes a l'estructura de govern del consistori. A banda d'aquesta figura, el grup municipal també assumeix la copresidència de la comissió informativa d’Ocupació, Polítiques comarcals i Participació Ciutadana; la participació en la comissió de Polítiques d’Habitatge; la vocalia a PROMUSA en nom de l'equip de govern i la sisena tinència d'alcaldia d'Ocupació i Polítiques Comarcals, que assumeix Pere Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.