Els problemes per aparcar a l'escola Europa i els robatoris a la Floresta, a l'audiència ciutadana del ple


  • Comparteix:

Veïns de la Floresta han assistit al ple per reclamar més seguretat

Veïns de la Floresta han assistit al ple per reclamar més seguretat

Els problemes d'aparcament a la zona de l'escola Europa, l'ordenança de terrasses i les garanties dels subministraments de serveis a persones vulnerables han estat alguns dels temes sorgits al ple d'aquest setembre a l'audiència ciutadana. A més, veïns de la Floresta han demanat més mesures per lluitar contra els robatoris que, asseguren, pateix el districte.

ESCOLTA-HO

Ordenança de terrasses
Maria Ángela Palacio ha demanat de nou com està l'ordenança de les terrasses. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha respost que l'Ajuntament està treballan-t'hi i que li respondran per escrit.

Aparcament indegut davant l'escola Europa
Un veí pregunta si l'Ajuntament té previst un pla de viabilitat a l'escola Europa per l'ocupació de guals i rotondes en les arribades i sortides dels alumnes. El ciutadà lamenta no tenir resposta després de dues intervencions al ple. També demana saber fins a quina hora poden estar actius els camps de futbol de la zona per la seva proximitat als habitatges. Amenacen amb mesures de protesta. La tinenta d'alcalde Cristina Paraira reconeix el problema de congestió i ofereix una reunió als veïns afectats.

Subministrament de llum i gas
Cristina Valdés assegura que no ha rebut resposta per part de l'Ajuntament del tall de subministrament de llum i gas que l'afecta. L'alcaldessa li ha explicat que el consistori té un acord amb l'empresa concessionària d'aigua, Sorea, que garanteix que no es talli el subministrament en casos de vulnerabilitat. La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida no ha explicat els detalls del cas de Valdés d'acord amb la Llei de protecció de dades i ha defensat la gestió de l'Ajuntament.

La Unió
L'expresident de La Unió Pere Marín ha tornat a demanar els diners que, assegura, va prestar a l'entitat per cobrir els deutes que afectaven l'entitat. L'alcaldessa ha argumentat la no intervenció de l'Ajuntament perquè es tracta d'un conflicte entre parts privades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.