Havaneres, un concert de rock i les tradicionals ofrenes, protagonistes dels actes polítics de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Tots els partits polítics, a excepció del PP, faran la seva ofrena floral davant el monument de Rafael de Casanova

Tots els partits polítics, a excepció del PP, faran la seva ofrena floral davant el monument de Rafael de Casanova

Una cantada d'havaneres i un concert-botifarrada, que organitzen CiU i les JERC respectivament, obren aquesta nit els actes polítics de la Diada Nacional. El Partit Socialista i Iniciativa participaran en l'Onze de Setembre amb l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, mentre que el Partit Popular només assistirà a l'acte institucional però no farà cap ofrena a nivell de partit.

El grup Mestre d'Aixa ofereix una cantada d'havaneres la vigília de l'Onze de Setembre a les deu de la nit als jardins del Monestir. Enguany, la tradicional cantada que organitza Convergència i Unió arriba a la 26a edició i ho fa amb un marcat accent polític, tal i com explica el president de la secció local, Ramon Bonastre.

Ramon Bonastre

"La celebració de la cantada d'havaneres té accent polític"


La federació i la Joventut Nacionalista de Catalunya faran la tradicional ofrena floral a la plaça Rafael dos quarts de deu del matí. A continuació, la branca juvenil de Convergència a Sant Cugat participarà a Barcelona en la manifestació popular de les joventuts convergents. El lema de la marxa serà "Dignitat nacional: per un Estatut sense renúncies".

Per la seva banda, les joventuts d'Esquerra Republicana organitzen un concert-botifarrada avui a la nit al Casal Cultural de Mira-sol. El cap de les joventuts independentistes, Ramon Puigneró, explica que volen apropar els actes als districtes de la ciutat.

Ramon Puigneró

Volem apropar els actes als districtes


La formació juvenil i ERC faran l'ofrena al monument santcugatenc de Rafael Casanova en un acte que començarà a un quart de deu del matí. A la tarda, la secció local republicana participarà a la manifestació que tindrà lloc a la capital del país i que tindrà com a lema "Construïm l'estat català".

Pel que fa a les seccions locals del Partit Socialista i Iniciativa per Catalunya, participaran a l'ofrena floral i també a la resta d'actes institucionals, mentre que el PP ha avançat que només intervindrà en els actes institucionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.