Roben en una casa a la Floresta mentre es reunien veïns i forces de seguretat contra els robatoris


  • Comparteix:

Els veïns s'han manifestat aquest dilluns davant del ple per protestar contra la situació

Els veïns s'han manifestat aquest dilluns davant del ple per protestar contra la situació

Una casa de la Floresta ha patit un robatori aquest divendres mentre es feia una reunió entre la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i veïns per lluitar contra els robatoris a la zona, amb la presència de la tinenta d'alcalde de Seguretat, Cristina Paraira. Segons confirmen fonts dels Mossos d'Esquadra, els propietaris haurien arribat cap a dos quarts de nou del vespre i s'haurien trobat diverses persones en el domicili, que es troba molt a prop d'on se celebrava la reunió. Immediatament haurien avisat la policia catalana, però quan els agents van arribar els presumptes lladres ja haurien fugit. La casa estava regirada i se n'haurien endut diners en efectiu.

Els Mossos mantenen l'operatiu especial que han engegat a la Floresta per reduir els robatoris al districte amb un augment del patrullatge, control als accessos dels barris i controls de pas. També s'ha programat un calendari de reunions amb els veïns, alguna de les quals ja s'han fet, per recollir informació i ajustar l'actuació. L'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) del cos policial també s'ha sumat a l'operació.

Els Mossos estan coordinats amb la Policia Local i aquest operatiu ha fet de moment cinc detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.