Demòcrates emplaça el jovent a ser la garantia del futur d'una Catalunya independent


  • Comparteix:

Antoni Castellà també ha estat present a l'acte de la Mesa del Sí

Antoni Castellà també ha estat present a l'acte de la Mesa del Sí

El diputat de Demòcrates Antoni Castellà considera que la implicació dels joves al carrer arran de les actuacions de l'Estat espanyol per l'1-O, anul·lat pel TC, és una mostra de les garanties de futur que tindrà una Catalunya independent. Castellà ha participat aquest dissabte en l'acte 'Generació Llibertat' que Demòcrates Catalunya ha organitzat per al jovent a l'Hotel QGAT.

L'exsecretari d'Universitats i Recerca ha parlat del compromís dels universitaris aquests dies amb el procés i com ha aquesta implicació ha evolucionat en els darrers anys. Per Castellà, el jovent té ara l'oportunitat de decidir el futur de Catalunya.

Antoni Castellà

És la nostra responsabilitat donar el marc possible perquè els joves es desenvolupin amb llibertat.


La trobada també ha tingut la participació de l'enginyer Lluís Gil, l'estudiant de Dret i Ciències Polítiques Meritxell Perelló, l'arquitecte Marc Carrera i l'estudiant de Màster de gestió pública Albert Nogueras. Castellà ha fet de moderador de l'acte, juntament amb la comunicòloga i portaveu demòcrata, Mar Forcada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.