ERC-MES Sant Cugat reprèn l'activitat institucional 'atent als propers passos de l'Estat'


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES a l'Ajuntament de Sant Cugat

Els regidors d'ERC-MES a l'Ajuntament de Sant Cugat

Els regidors d'ERC-MES a l'Ajuntament de Sant Cugat han reprès aquest dilluns l''activitat institucional ordinària' després d'haver-la suspès la setmana passada arran de la detenció per part de la Guàrdia Civil de 14 alts càrrecs de la Generalitat en el marc de l'operació Anubis. En aquest sentit, els independentistes insten el govern municipal a no convocar 'determinades reunions o comissions a no ser que siguin estrictament necessàries pel funcionament de la ciutat'.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha explicat a Cugat.cat que 'durant els propers dies caldrà utilitzar la força de les mobilitzacions pacífiques i reivindicatives', fet que assegura 'el govern segur que tindrà en compte'.

Mireia Ingla

Els santcugatencs i les santcugatenques sempre han estat a totes les mobilitzacions i són moltíssims els que trobem a tot arreu. És possible que calgui tornar a fer-ho de cara al diumenge i això vol dir que si ens dediquem a fer aquestes mobilitzacions no podem atendre l'activitat institucional però que alhora espero i estic convençuda que el govern de la ciutat també ho prioritzarà.


Els càrrecs electes dels partits sobiranistes de l'EMD de Valldoreix; el PDeCAT-Demòcrates-Actuem, la CUP-PC i ERC-MES; també van decidir dijous de la setmana passada aturar l''activitat institucional ordinària' fins aquest dilluns. Serà aquest dimarts després d'una reunió, quan els representants sobiranistes al territori decideixin si reprenen l'activitat o mantenen l'aturada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.