L'EMD de Valldoreix segueix amb l'aturada institucional i suspèn la junta de veïns


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix no celebrarà el ple

L'EMD de Valldoreix no celebrarà el ple

L'EMD de Valldoreix segueix amb la suspensió de les activitats institucionals i no farà la junta de veïns prevista per aquest dijous. L'entitat va decidir aturar tots els actes el dijous passat, en protesta per les detencions de l'operació Anubis i no l'ha reprès des de llavors en solidaritat amb les persones investigades i els escorcolls a les institucions.

El president de l'EMD, Josep Puig, representant de PDeCAT-Demòcrates-Actuem, diu que la decisió es mantindrà 'sine die'.

Josep Puig

No tenim pressa per aprovar res del ple que condicioni el dia a dia de Valldoreix. Continuarem amb la inactivitat.


La resta de partits sobiranistes mantenen la mesura, proposada per la CUP-PC. Els cupaires, de la seva banda, seguiran amb la campanya a favor de la participació i del sí al referèndum de l'1 d'octubre. El vocal cupaire Ferran Margineda ha assegurat que es pot endarrerir la junta.

Ferran Margineda

Mentre no es tregui l'entrellat sobre com es resol tot plegat entenc que no és convenient posar dates. Com que tenim un ple cada dos mesos no crec que passi res si ens esperem un mes.


ERC-MES també anul·larà actes institucionals però seguirà amb la campanya de l'1-O. El portaveu, Noël Climent, ha assenyalat que, al seu parer, hi ha temes més importants.

Noël Climent

Estem en una situació en què no val la pena fer el ple, hem de concentrar els esforços en altres coses. Això sí, seguim a disposició del poble, l'EMD no s'atura i la gent pot fer el què necessiti fer.


El govern valldoreixenc esperarà a com es desenvolupen els propers dies per decidir quan es reprèn l'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.