Demòcrates posa de relleu el paper de l'emprenedoria per construir un nou país


  • Comparteix:

La delegació local de Demòcrates de Catalunya veu el teixit empresarial i emprenedor com una de les claus per fer realitat la Catalunya independent. En un acte celebrat aquest dimarts a la Masia ca n'Ametller sota el títol 'Big Bang Start-up Nation', amb la presència del diputat Antoni Castellà i del regidor Carles Brugarolas, el partit ha refermat la convicció per tirar endavant l'1-O, invalidat pel Tribunal Constitucional (TC).

La trobada ha arrencat amb les paraules del portaveu del partit, Lluís Fernàndez, que considera que Catalunya es pot emmirallar en l'exemple santcugatenc en el sentit de fer una aposta per la creació empresarial.

Lluís Fernàndez

Sant Cugat és l'única ciutat catalana que va créixer durant la crisi. Volem gestionar els nostres recursos i invertir més en I+D, tecnologia, innovació i en ajudar les empreses a créixer.


De la seva banda, el regidor Carles Brugarolas, extinent d'alcalde d'Economia, veu la independència com una oportunitat per crear un marc que afavoreixi l'emprenedoria.

Carles Brugarolas

La societat és emprenedora i, si és capaç de tirar endavant propostes en un marc que les acompanyi i no les freni, tenim una gran oportunitat.


En la seva intervenció, Antoni Castellà ha celebrat les paraules del president dels Estats Units, Donald Trump, al respecte del referèndum. Durant la roda de premsa després de reunir-se amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, aquest dimarts, el màxim mandatari americà ha dit que 'no sap si el referèndum es farà o no' i que, en cas de no celebrar-se, això suposaria l'oposició de la ciutadania cap l'executiu estatal. Castellà creu que aquest posicionament beneficia l'1-O.

La trobada 'Big Bang Start-up Nation' ha reunit 70 representants del món de l'empresa local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.