L'AMPA del Turó de Can Mates dóna suport a la direcció per 'les amenaces del govern espanyol'


  • Comparteix:

Logo de l'associació

Logo de l'associació

L'AMPA de l'escola Turó de Can Mates ha emès aquest dimecres un comunicat on 'condemna i rebutja les amenaces i la pressió a la qual s'està sotmetent a la direcció de les escoles que poden ser centres electorals l'1-O'. L'entitat mostra el seu suport a la directora del centre, Núria Puigdomènech, que aquest dimarts ha rebut la visita dels Mossos que han identificat els responsables dels col·legis electorals per ordres de Fiscalia. L'associació lamenta els 'escrits amenaçadors i les visites d'alguns cossos policials' que diuen 'responen a la reiterada vulneració dels drets democràtics més elementals que darrerament practica el govern de l'Estat espanyol'.

L'AMPA també insta les associacions de mares i pares a comprometre's amb el valor de la democràcia i en el respecte als valors socials i cívics.

Les escoles Gerbert d'Orlhac, L'Olivera, Ferran i Clua, Catalunya i Pins del Vallès també han rebut aquest dimarts la visita de la policia catalana. Aquest dimarts, a més, el ministeri fiscal ha requerit al cos que precinti els col·legis abans de dissabte per evitar la votació de diumenge. Els Mossos han advertit Fiscalia que el precinte pot suposar problemes d'ordre públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.