La JNC i les JERC lamenten l'escassa implicació ciutadana en la campanya 'Free Catalonia'


  • Comparteix:

Els impulsors de la iniciativa es mostren satisfets, però, del nivell de difusió

Els impulsors de la iniciativa es mostren satisfets, però, del nivell de difusió

Les joventuts de Convergència Democràtica i Esquerra Republicana, entitats impulsores de la campanya 'Free Catalonia' a la nostra ciutat, lamenten l'escassa participació activa dels santcugatencs en aquesta iniciativa. No obstant això, convergents i republicans se senten satisfets de la difusió de la campanya.

'Free Catalonia' pretenia fer-se ressò de la realitat nacional catalana i apropar-la als nouvinguts i als turistes, aprofitant la celebració del Fòrum 2004. A nivell local, la campanya ha aconseguit dues-centes adhesions de particulars i ha repartit més de dos mil llibrets informatius sobre la realitat nacional catalana.

Malgrat que els objectius de 'Free Catalonia' s'han divulgat de manera extensa amb els fulletons, les organitzacions santcugatenques adherides afirmen que la participació activa ciutadana ha estat baixa. El militant de les joventuts republicanes, Gabriel Casellato, diu que la implicació dels santcugatencs i catalans no ha estat gaire alta.

Gabriel Castellato

"La participació dels ciutadans en la campanya ha estat baixa"


Tot i que la campanya ha comptat amb el suport de Maulets a tot els Països Catalans, aquest col·lectiu independentista s'ha negat a adherir-s'hi a nivell local. Les branques juvenils de Convergència i d'Esquerra Republicana lamenten aquesta decisió de l'assemblea local de Maulets i expressen la seva insatisfacció per no haver assolit una unitat entre totes les forces presents al municipi. Carolina Mercader, membre de les Joventuts Nacionalistes.

Carolina Mercader

"'Free Catalonia' era l'ocasió d'unir dins d'una iniciativa les forces nacionalistes i independentistes"


Recordem que l'Ajuntament es va adherir, el juliol passat, a la campanya 'Free Catalonia' amb els vots a favor de CiU i ERC. El PSC i ICV-EA es van abstenir en la votació, mentre que el PP va votar-hi en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.