Ensenyament assumeix la responsabilitat dels centres educatius fins dilluns


  • Comparteix:

La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí / Foto: ACN

La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí / Foto: ACN

La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha signat una resolució on assumeix la responsabilitat dels centres educatius fins a les set del matí del dilluns 2 d'octubre. Ponsatí ha assumit la competència que tenen atribuïdes les persones responsables dels equipaments educatius a la seva persona com a titular del departament d'Ensenyament.

Tal com s'exposa en la resolució, 'aquesta actuació respon a la situació excepcional que viu la societat catalana', que afecta el conjunt de l'administració de la Generalitat i, per tant, al departament d'Ensenyament.

D'aquesta manera, segons el departament d'Ensenyament, la consellera vol garantir 'la necessària eficàcia, eficiència i coordinació en l'actuació administrativa'.

El departament ha informat que la resolució s'emmarca en l'article 9 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques catalanes, els òrgans administratius superiors poden avocar el coneixement d'un assumpte la resolució del qual correspongui, ordinàriament o per delegació, als seus òrgans administratius dependents, si circumstàncies d'índole tècnica, econòmica, social, jurídica o territorial ho fan convenient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.