El PP vol que Sant Cugat es comprometi a combatre la 'desintegració familiar'


  • Comparteix:

El portaveu del PP, Álvaro Benejam

El portaveu del PP, Álvaro Benejam

El PP demanarà al ple municipal d'octubre que es comprometi a fer un diagnòstic sobre 'la realitat de la desintegració familiar a Sant Cugat' i es comprometi a prendre mesures per revertir 'la tendència a l'alça' de divorcis. El grup municipal preveu, en una moció, la creació d'una 'Oficina d'Atenció Personalitzada a Famílies que presenten dificultats lligades als fills i/o parelles'.

El text insta a estudiar la creació d'un programa d'activitats de formació i assessorament psicopedagògic per a les famílies i oferir un servei públic d'intervenció socioeducativa. Tot plegat són mesures per millorar les 'habilitats parentals'.

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha subratllat que les famílies són el 'nucli de la societat' i ha explicat que la moció ha de servir 'per tractar més temes que no siguin el referèndum'.

Álvaro Benejam

La família és el nucli de la societat. Presentem la moció per trencar la dinàmica que només sembla que hi hagi referèndum.


La moció també recull la possibilitat de col·laborar amb la plataforma 'Familias en positivo', així com amb l'administració pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.