El Comitè de Defensa de la República crida a defensar el resultat del 'referèndum del poble'


  • Comparteix:

El Comitè de Defensa de la República (CDR) ha omplert aquest divendres la plaça d'en Coll en una crida a defensar també el resultat d'un referèndum, que tot i estar declarat il·legal pel Tribunal Constitucional (TC) és 'del poble'. Ponents com l'exdiputat de la CUP David Fernàndez, l'exdiputat d'EUiA David Companyon i la diputada de la CUP-CC Mireia Vehí han elogiat la mobilització ciutadana d'aquests dies i han carregat contra un Estat espanyol que utilitza la força i la por per impedir la voluntat del poble.

Més de 500 persones, segons l'organització, han assistit a l'acte preparat pel Comité de Defensa de la República. La trobada ha reivindicat el moment històric per a la construcció d'una república sense 'el capitalisme i el patriarcat'.

Els ponents han posat en valor la resposta ciutadana, que fa possible el referèndum i que ha perdut la por.

Ponents

Hem estat capaces d'aturar la policia i hem sortit els carrers. / A mi em fa més por ma mare que tot l'Estat espanyol juny. / És il·legal xq serveix d'alguna cosa. / És veure totes les escoles de Sant Cugat ocupades.


L'acte s'ha desenvolupat en un ambient festiu i ha tingut diverses actuacions, així com la presència de Askapena, organització internacionalista basca, i Izquierda Castellana, organització independentista de Castella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.