Cs denuncia Ponsatí per 'la utilització d'infants' en l'ocupació de centres per l'1-O


  • Comparteix:

La santcugatenca Clara Ponsatí és la consellera d'Ensenyament / Foto: ACN

La santcugatenca Clara Ponsatí és la consellera d'Ensenyament / Foto: ACN

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha denunciat aquest dissabte davant la Fiscalia de menors la consellera d'Ensenyament, la santcugatenca Clara Ponsatí, per l'ocupació de centres educatius per l'1-O. Arrimadas considera que 's'estan utilitzant els nens i nenes amb intencionalitat política greu i en el marc de la confrontació ideològica'. Arrimadas assenyala Ponsatí com la 'principal responsable' de les acampades de famílies en diverses escoles de Catalunya.

Inés Arrimadas també ha lamentat que la participació o no de les famílies en aquestes activitats als centres d'ensenyament 'també permet identificar la seva ideologia'. 'I això és un fet gravíssim. Els menors i les aules no haurien de ser objecte de cap ús partidista', ha recalcat la líder de Cs davant les portes de la Ciutat de la Justícia a l'Hospitalet de Llobregat.

Arrimadas afirma que s'estan fent servir els nens com a 'mers instruments involuntaris i innocents' per 'entorpir' el tancament de col·legis ordenat primer per la Fiscalia i, després, pel TSJC. La líder de Ciutadans recorda a més que és responsabilitat dels poders públics impedir 'l'adoctrinament ideològic de menors en activitats lúdiques o culturals que es facin a les escoles públiques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.