Clara Ponsatí, agredida per la Policia Nacional en l'entrada al departament d'Ensenyament


  • Comparteix:

La consellera d'Ensenyament, la santcugatenca Clara Ponsatí, ha estat agredida per la Policia Nacional Espanyola durant l'entrada dels agents al departament de la Generalitat. Ponsatí ha denunciat els fets a Rac1, on també ha afirmat que els policies s'han endut una urna i s'han emportat material informàtic, incloent l'iPad de la titular d'Ensenyament. Per aquest motiu, Ponsatí no s'ha desplaçat a l'escola Joan Maragall de Sant Cugat on havia de votar, a primera hora del matí.

Segons ha relatat en declaracions a l'ACN, el cos hauria arribat al departament quan ja havia començat la votació i hauria entrat a l'interior amb una actitud 'agressiva', 'trepitjant' persones que esperaven per entrar al col·legi. Un cop a l'interior, segons Ponsatí, s'han emportat material informàtic, una urna i han 'robat' la tauleta intel·ligent de la mateixa consellera.

'Els he dit que era la consellera i que no podien entrar. Ho han ignorat i han avançat cap a l'interior utilitzant la força', ha assegurat Ponsatí. La consellera ha admès que 'es temia' que això passés tot i que confiava que la policia actués amb 'més contenció'. La titular d'Ensenyament ha apuntat que aquesta actuació no alterarà el funcionament de la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.