J. Domingo (SCC): 'El millor que podria passar és que s'aturés ara mateix aquest referèndum'


  • Comparteix:

El vicepresident de Societat Civil Catalana (SCC), el santcugatenc José Domingo, ha lamentat les imatges d'avui, n'ha responsabilitzat el govern de la Generalitat i ha fet una crida a aturar immediatament l'1-O com a solució a la situació. Domingo ha assegurat que 'no és un referèndum' i que el govern ha d'acceptar que ha estat un 'fracàs'.

Segons el vicepresident d'SCC, els fets d'aquest 1 d'octubre han provocat un 'trencament interior' a Catalunya i que la 'bogeria del govern de la Generalitat' han canviat la societat i que, a partir del dilluns, 'res tornarà a ser igual'. José Domingo ha explicat que un dels desencadenants de l'actuació de la policia espanyola i la Guàrdia Civil ha estat, al seu parer, la 'inacció' dels Mossos. Ha assenyalat que els cossos de seguretat no podien mantenir-se 'passius' davant d'aquesta situació. Domingo ha alertat que hi ha persones que busquen la manipulació per generar 'imatges d'agents de l'autoritat agredint manifestants'.

El vicepresident d'SCC ha fet una crida a aturar el referèndum.

José Domingo

Crec que el que es podria fer és que s'aturés el referèndum, que el govern entengui que ha fracassat i cridar a la desmobilització al carrer per motius de seguretat i ordre públic.


El santcugatenc ha assegurat que 'molta gent va de bona fe' i que 'molts d'ells, moltíssims, estan enganyats' perquè, segons ha explicat, 'un referèndum ha de tenir unes condicions' que ara mateix no es donen. Segons Domingo, el problema és del govern de la Generalitat que ha portat a aquesta situació que, ha afirmat, 'els catalans no es mereixen'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.