Adhesions i suport a la convocatòria per a aquest dimarts d'aturada de 24 hores


  • Comparteix:

Les entitats reproven l'acció policial / Foto: ACN

Les entitats reproven l'acció policial / Foto: ACN

El món associatiu, esportiu i educatiu se suma també a la convocatòria d'aturada per protestar contra l'actuació policial d'aquest diumenge per frenar el referèndum d'autodeterminació. L'Ateneu Santcugatenc, l'ADF, els Castellers de Sant Cugat, Sant Cugat Empresarial i les facultats universitàries de la ciutat són algunes de les entitats que participaran de la mobilització.

Entitats
L'Ateneu Sant Cugat ha comunicat que se suma a la crida a la Taula per la Democràcia, igual que han fet el conjunt d'ateneus del país. L'equipament també ha secundat l'aturada d'aquest dilluns al matí. Els Gausacs, que cancel·len tota l'activitat castellera, l'ADF, l'Esbart, Sant Cugat Comerç (StC), Sant Cugat Trade Center (SCTD), Sant Cugat Empresarial (SCE) i la CECOT, entre d'altres, han fet públic el seu suport a Twitter.


















Universitats
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), amb seu a la ciutat; i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), de la qual depèn l'Escola Superior Tècnica d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) de Sant Cugat, se sumen a l'aturada d'aquest dimarts.

Al centre de Bellaterra no hi haurà cap activitat acadèmica i el personal 'podrà decidir lliurement la seva assistència d'anar al lloc de treball', diu en un comunicat. El de la UPC ha estat més contundent i ha manifestat 'el rebuig, la indignació i la nostra condemna més enèrgica' dels fets de diumenge. També han reiterat que l'única via possible pel conflicte és el diàleg. La UIC ha expressat la defensa dels valors de diàleg i respecte i secunda la parada, tot rebutjant 'la violència perquè no és la manera de resoldre els conflictes polítics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.