Calvet, sobre Banc Sabadell: 'No advertim cap por entre l'empresariat per venir o ampliar instal·lacions a Sant Cugat'


  • Comparteix:

Calvet s'ha pronunciat sobre l'actualitat empresarial / Foto: Localpres

Calvet s'ha pronunciat sobre l'actualitat empresarial / Foto: Localpres

El tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet, ha assegurat que l'interès de les empreses per establir-se o ampliar instal·lacions a Sant Cugat no s'ha vist afectat per la decisió de Banc Sabadell, amb presència local, de traslladar la seu social a Alacant. Calvet ha lamentat, però, la maniobra de l'entitat bancària però ha dit que això no afectarà l'activitat del Sabadell a Sant Cugat on preveu, afirma, ampliar plantilla.

El titular econòmic ha afirmat que no han detectat cap temor entre l'empresariat a l'hora d'invertir a Sant Cugat i Catalunya. És més, Calvet s'ha refermat en l'aprovació del Pla Especial de Can Graells per explicitar l'aposta de la multinacional Hewlett Packard per la ciutat, amb l'ampliació de les seves instal·lacions. També ha posat com a exemple els projectes existents d'empreses estrangeres al polígon de Can Sant Joan.

Damià Calvet

Tenim obres en marxa com l'ampliació de la suïssa Endress+Hauser i les obres d'un nou hotel i aparthotel de matriu holandesa.


A banda dels projectes d'Endress+Hauser i el nou complex hoteler, que va avançar Cugat.cat, Calvet també s'ha referit a projectes recents com el de Boehringer Ingelheim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.