Victòria Camps signa el comunicat d'intel·lectuals que demana diàleg entre polítics catalans i espanyols


  • Comparteix:

Victòria Camps és un dels 32 signants del manifest

Victòria Camps és un dels 32 signants del manifest

La santcugatenca Victòria Camps és una dels 32 filòsofs que treballen a universitats catalanes que han emès un comunicat que demana diàleg entre polítics catalans i espanyols. El text, amb el títol 'Declaració sobre la crisi a Catalunya', rebutja la violència policial i assenyala que 'mai no pot ser justificada' i proposa una comissió formada per representants experts de tots els partits polítics, inclosos els de l'oposició al Congrés i al Parlament.

El grup considera 'improbable' que s'arribi a una decisió unànime, però sí que aspira que una comissió d'aquestes característiques podria servir per arribar a una conclusió que compti amb un consens de més del 50% de la població.

Victòria Camps ha assenyalat que cal buscar una sortida pactada.

Victòria Camps

Demanem que ens aturem una mica en què estem fent i que hi hagi debat entre les parts per trobar una manera de sortir d'aquest conflicte.


El manifest també s'ha fet arribar a professors de Filosofia d'arreu de l'Estat, tot i que encara no s'han comptabilitzat els qui ho han signat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.