El president del Consell Comarcal deixarà el PSC si el partit dóna el vistiplau a aplicar l'article 155


  • Comparteix:

Ignasi Giménez és president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar / Foto: ACN

Ignasi Giménez és president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar / Foto: ACN

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el socialista Ignasi Giménez, assegura que deixarà el partit si aquest dóna suport a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, amb què se suspendria l'autonomia. En una entrevista a Ràdio Sabadell, el també alcalde de Castellar ha dit que no vol 'formar part d'aquesta aposta per més situació extraordinària que s'estigui vivint'.

Giménez, que considera una 'temeritat' la Declaració Unilateral d'Independència (DUI), demana més temps als governs català i espanyol per afavorir el diàleg. El representant de l'òrgan supramunicipal comarcal veu amb bons ulls que es tiri endavant una moció de censura al Congrés perquè canviï un dels interlocutors.

D'altra banda, assegura que no donaria suport a aquest tipus de mesura al Parlament. El socialista també ha refermat la seva aposta per un estat 'plurinacional'. Giménez, a més, considera que el PSC ha condemnat 'd'una manera rotunda' l'actuació policial de l'1-O.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.