La Cecot i Pimec valoren 'la serenor' de la declaració d'independència suspesa del govern


  • Comparteix:

Puigdemont rep aplaudiments / Foto: ACN

Puigdemont rep aplaudiments / Foto: ACN

La Cecot, amb representació santcugatenca, considera que la suspensió de la declaració d'independència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, 'aporta serenor, redueix tensió i obre una porta al diàleg' per solucionar la situació política actual. Un punt de vista compartit per Pimec que ha celebrat el moviment fet pel govern i com això tranquil·litzarà l'empresariat català.

La patronal vallesana s'alinea amb el president en reclamar a la comunitat internacional un paper actiu a l'hora de mediar entre els governs espanyol i català. En un comunicat, l'entitat empresarial afirma que la Unió Europea pot fer ús de la mediació com a eina de resolució d'un conflicte 'que s'està ajornant en el temps'. La patronal també ha emplaçat el govern espanyol a què valori la mediació 'com un escenari factible, seriós i sosegat per tenir ponts d'enteniment'.




Pimec, amb presència local, celebra que s'obri 'una nova porta al diàleg' i demana a les parts implicades contribuir amb 'paraules i accions a rebaixar la tensió actual'. La petita i mitjana empresa també ha llençat un missatge de serenor i tranquil·litat al teixit empresarial català.




Sant Cugat Empresarial
El lobbie Sant Cugat Empresarial (SCE) ha emès un comunicat aquest dimecres amb l'Ajuntament en què posen en valor 'la bona marxa de l'activitat econòmica i empresarial de la ciutat' tot i la situació política que viu el país, al·ludint al trasllat del domicili fiscal d'algunes companyies locals fora de Catalunya. Tal com va fer el consistori la setmana passada, SCE llença un missatge de 'tranquil·litat i confiança' i assegura que 'hi ha diferents projectes d'inversió i fins i tot plans d'expansió d'empreses consolidades', malgrat no especificar quines. L'entitat recorda que Sant Cugat té 3.100 empreses i una oferta laboral de més de 62.000 llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.