Uns brètols llencen pintura a la seu d'ERC la nit de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Els republicans han denunciat els fets a la policia

Els republicans han denunciat els fets a la policia

La seu d'Esquerra Republicana a Sant Cugat va patir una agressió la nit de l'Onze de Setembre. Uns desconeguts van llençar ous plens de pintura contra la façana, embrutant el cartell exterior. Els republicans, que han denunciat els fets a la policia, creuen que es tracta d'una 'bretolada aïllada', i asseguren que la convivència a la ciutat és 'exemplar'.

Els fets van succeir la matinada del 12 de setembre. Segons els indicis, uns brètols van llençar ous plens de pintura contra el cartell exterior de la seu d'ERC, situada al carrer Rosselló. Els republicans han denunciat els fets a la policia, però de moment es desconeix qui pot ser l'autor de la bretolada.

El president local d'ERC, Jaume Massanés, explica els fets.

Jaume Massanés

La matinada del dia 12 vam trobar tres taques a la façana i, al terra, closques d'ou. No sabem qui ha estat, suposem que uns brètols. Esperem que no torni a passar.


Des d'ERC volen creure que es tracta simplement d'una bretolada aïllada, i subratllen que la convivència i la tolerància a la nostra ciutat és exemplar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.