UDC de Sant Cugat segueix la línia del partit i aposta pel 'sí' a la Constitució europea


  • Comparteix:

Els democristians consideren que la diversitat de criteris a CiU no portarà problemes a la federació

Els democristians consideren que la diversitat de criteris a CiU no portarà problemes a la federació

La direcció local d'Unió Democràtica de Catalunya segueix la línia oficial del partit i aposta pel vot afirmatiu en el referèndum a la Constitució europea, tot i sentir-se 'decebuda' perquè el català no hi és reconegut de manera oficial. Els democristians consideren que la diversitat de criteris a Convergència i Unió no causarà cap problema a la federació nacionalista.

La direcció de la secció local felicita el secretari general de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida, per haver-se pronunciat a favor de l'actual redacció del tractat europeu. No obstant això, Unió se sent decebuda perquè el català no s'ha inclòs com a llengua oficial. El fins ara president local dels democristians, Joan Recasens, explica per què donen suport a la Constitució europea.

Joan Recasens

"Hi ha més pros que contres en el redactat de la Constitució europea"


Dotze compromissaris santcugatencs participaran en el congrés nacional d'Unió que tindrà lloc a mitjan octubre. La formació democristiana discutirà les ponències polítiques que marcaran la línia d'actuació del partit. Entre altres qüestions, la direcció local d'Unió donarà suport a la proposta de suprimir les quotes a les llistes electorals que ja ha aprovat Convergència Democràtica. Joan Recasens afirma que proposaran que l'aprovació de les llistes municipals recaigui en el comitè executiu local de la federació amb el suport de dos terços dels membres.

Joan Recasens

"Estem a favor de la supressió de les quotes de les llistes electorals"


El 23è Congrés Nacional d'Unió Democràtica de Catalunya tindrà lloc a Viladecans (Baix Llobregat) i serà l'espai de debat per definir la posició final del partit respecte el referèndum europeu del febrer vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.