La nova executiva d'UDC vol obrir un debat sobre diferents temes d'interès social


  • Comparteix:

Salvador Montes és el nou president local d'UDC

Salvador Montes és el nou president local d'UDC

Generar un debat polític i ciutadà sobre els diferents temes que afecten avui dia a la nostra societat és un dels principals objectius que es marca la nova executiva local d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), presidida per Salvador Montes. Des d'aquesta formació mostren la seva satisfacció per la incorporació de diverses cares noves a l'executiva i també per la presència creixent de joves dins el partit.

UDC compta, des del passat juliol amb una nova executiva local que ha passat dels 12 als 16 membres.

Passat l'estiu, aquesta nova direcció encara el nou curs polític amb un repte molt clar: obrir un debat polític i ciutadà sobre temes d'interès social com per exemple la immigració. Així ho ha anunciat el nou president d'UDC, Salvador Montes.

Salvador Montes

Volem obrir la nostra activitat, parlar amb els partits i els ciutadans de diferents problemes socials que tenim com la immigració.


Un altre objectiu d'aquesta executiva és diversificar les funcions. És per això que Joan Recasens, fins ara president, passa a fer-se responsable de l'àmbit municipal, mentre que Salvador Montes es farà càrrec de temes com la participació ciutadana i les activitats del partit.

La nova junta es destaca també per la incorporació de cares noves i per un increment de gent jove, un fet que per al fins ara president, Joan Recasens, demostra una gran il·lusió per tirar endavant el projecte d'UDC.

Joan Recasens

Després d'un any amb tres eleccions amb resuyltats diversos, hi ha una renovació i rejoveniment de la gent que demostra una il·lusió per aquest projecte.


Precisament, atreure cada cop més gent jove i fer que el jovent s'impliqui més en la política és un altres dels objectius d'aquesta formació, que considera que després de 25 anys de democràcia, és moment de fer una reflexió interna i de recuperar els valors que sempre ha defensat UDC i que volen transmetre de nou als més joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.