Les banderes de l'ajuntament, al torn de precs i preguntes del ple d'octubre


  • Comparteix:

Les banderes de l'ajuntament no pengen als pals / Foto: PP

Les banderes de l'ajuntament no pengen als pals / Foto: PP

La situació de les banderes de l'ajuntament ha centrat bona part de l'atenció al torn de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns. ERC-MES i la CUP-PC han abandonat la sala de plens abans que comencés la roda d'intervencions, quan han conegut que s'ha decretat l'ingrés a presó preventiu per als presidents d'Òmnium i l'ANC. Aquest és l'últim torn de cada ple.

ESCOLTA-HO

Aldo Ciprian (Cs) ha demanat per l'estat de les banderes de l'ajuntament, les quals ara mateix no pengen dels pals. L'equip de govern ja va explicar que es trobaven a la tintoreria i l'alcaldessa ha assegurat que tornaran a onejar 'quan es restableixi la normalitat al país'. Mercè Conesa ha afegit que el fet de hissar banderes pot generar conflictes i que ara mateix la que 'no en genera i sí que uneix és la de Sant Cugat'.

Sergio Blázquez (Cs) ha preguntat al regidor d'Esports, Eloi Rovira, si s'ha utilitzat alguna vegada al pav2 alguna planxa per fer entrepans i que aquest espai podria no disposar d'extractor de fums. Rovira ha demanat més detalls de la qüestió.

Munia Fernández-Jordán (Cs) ha preguntat per l'endarreriment de la cobertura de la pista de les Planes i ha demanat, en nom de veïns de Volpelleres, si es pot instal·lar un caixer automàtic al barri. Se li respondrà en comissió informativa.

Els regidors d'ICV-EUiA han renunciat al torn de paraula per agilitzar la finalització del ple i s'han quedat a la sessió per mantenir el quòrum i el dret a intervenir de la resta de membres del ple.

Álvaro Benejam (PP) demana que es doni compliment a la llei de banderes i ha preguntat en quin punt es troba la connexió de Can Barata amb la xarxa d'aigües. Se li respondrà en comissió informativa.

Junta de portaveus
Durant el ple municipal, també s'ha donat compte del rebuig de la junta de portaveus a la violència masclista amb relació al darrer assassinat produït a Rubí i a l'atemptat de Somàlia. Així mateix, s'ha expressat la solidaritat dels grups municipals amb Galícia, afectada per greus incendis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.