La primera junta de veïns del nou curs debatrà canviar de data l'Aplec de la Salut

Últim Aplec de la Salut

Política

Publicat el 19/oct/17 per Sílvia González

Canviar de data l'Aplec de la Salut serà un dels debats que, a proposta d'ERC-MES, tindrà lloc aquest dijous, a les set, a la junta de veïns de Valldoreix. La sessió, que va ajornar-se en protesta per les detencions de l'operació Anubis, també tractarà una moció institucional de rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils i una altra del PDeCAT-Demòcrates-Actuem, ERC-MES i la CUP-PC de condemna de l'actuació policial a l'1-O.

Altres mocions
La sessió acollirà una moció institucional perquè l'EMD s'adhereixi al programa d'homogeneïtzació dels processos i mecanismes interns de tramitació dels tributs i cotitzacions. Cs presentarà un text per a la gestió i informació sobre el fibrociment i la CUP-PC, igual que a Sant Cugat, proposarà la creació d'un servei de cura d'infants durant la celebració d'alguns actes institucionals.

ERC-MES presentarà tres mocions. Una, per desvincular la celebració de l'Aplec de la Salut del Dia de la Hispanitat, i una altra de suport a la renda garantida de ciutadania, com es fa fer dilluns al ple santcugatenc. Els republicans també volen elaborar un cens de solars sense edificar i d'edificis ruïnosos.

L'ordre del dia
2. Donar compte dels decrets de contractació (1 de juliol-31 d’agost de)
3. Ratificació del Decret de Presidència 606/2017 d’adhesió al servei de telecomunicacions de la Diputació.
4. Aprovació de la Modificació pressupostària número 6/2017.
5. Resolució del recurs de reposició interposat contra l’aprovació definitiva del projecte de reurbanització del carrer de Molí.
6. Donar compte de l’execució del segon trimestre del pressupost any 2017.
7. Donar compte de l’informe sobre els compliments de pagament del segon trimestre i el període mitjà de pagament.
8. Donar compte de les dades d’avaluació dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat del segon trimestre de l’any 2017
9. Donar compte del Decret núm 538/2017 d’aprovació de les línies fonamentals del nou pressupost.
10. Proposta de modificació de l'annex de l’acord regulador de les condicions de treball per al personal funcionari de l’EMD respecte a l’horari partit de l’administratiu d’Atenció Ciutadana.
11. Proposta de modificació del conveni col.lectiu de les condicions de treball per al personal laboral per regular en l’Annex I l’horari partit de l’agent cívic, i per regular la major dedicació d’alguns llocs de treball.
12. Modificació de la RLT per adequar-la a l’increment de l’1% dels salaris en compliment de la Llei de Pressupostos.
13. Nomenament de vocal de les Associacions de Veïns de Valldoreix i vocal de les Associacions de Comerciants de Valldoreix al Consell de Seguretat i Convivència de Sant Cugat del Vallès.
14. Acció de govern.
15. Precs i preguntes.