El Partit Popular considera que l'Ajuntament no ha d'assumir cap cost per les obres de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

El PP demanarà explicacions sobre aquestes obres al proper ple municipal

El PP demanarà explicacions sobre aquestes obres al proper ple municipal

El Partit Popular aprofitarà el ple municipal del proper dilluns per demanar explicacions a l'equip de govern per l'endarreriment de les obres de la Plaça d'en Coll. Els populars no estan d'acord en que els costos de les reparacions, que segons diuen pugen a 200.000 euros, els assumeixi el consistori i no les empreses responsables.

Les obres de la Plaça d'en Coll continuen sent font de conflicte. Ara és el Partit Popular el que es suma a les crítiques per boca de la seva presidenta, Berta Rodríguez, que ha volgut denunciar la manera com s'han fet les obres de vianantització de la plaça.

És per això que els populars tenen pensat portar les queixes al primer Ple Municipal del curs polític que se celebrarà el proper dilluns. El PP vol demanar responsabilitats perquè no siguin els santcugatencs els que hagin de pagar els errors del govern municipal. Així ho ha expressat la presidenta del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Demanem que si va ser l'empresa la que ho va fer malament que no haguem de pagar els santcugatencs. No estem d'acord que la ciutadania hagi de pagar la gestió de segons quins governants.


Segons el PP la reparació de la plaça que ha consistit a canviar les rajoles trencades per ciment, ha costat a les arques municipals al voltant de 200.000 euros, i això pels populars significa pagar dos cops per una mateixa obra, inaugurada fa més d'un any. Per aquest motiu portaran les seves queixes al Ple Municipal. Aquest però, no és l'únic tema que hi portaran ja que el grup popular vol aprovar una moció de millora dels estudis de Ràdio Sant Cugat.

Rodríguez també ha aprofitat per denunciar les obres de la nova rotonda del Parc Central ja que considera que és més gran del que els veïns esperaven, i que la seva poca senyalització, sobretot a les nits, pot causar algun accident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.