Cs denuncia la retirada de banderes i el govern reitera que són a la bugaderia, amb l'albarà


  • Comparteix:

Albarà de la bugaderia / Foto: @ajsantcugat

Albarà de la bugaderia / Foto: @ajsantcugat

Cs ha presentat una denúncia a la Policia Local per la retirada per part de l'equip de govern de les banderes institucionals de la façana del consistori. La formació taronja lamenta 'l'incompliment de l'ordenament jurídic vigent' i rebutja l'explicació de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que les banderes es troben a la bugaderia. L'Ajuntament ha respost aquest dijous amb un tuit que mostra un albarà d'una bugaderia santcugatenca de la neteja de quatre banderes.

Al ple d'aquest dilluns, Conesa va assegurar que les banderes tornarien a onejar quan es restablís 'la normalitat' al país. És una afirmació criticada pel portaveu de Cs, Aldo Ciprian, que veu com 'irresponsable i irrespectuosa amb la resta de ciutadans que no segueix la seva mateixa ideologia'. Ciprian, a més, diu que Conesa 'ha deixat de representar a tots els ciutadans' i ha afegit que 'es tracta d'un abús de poder'.

L'Ajuntament respon amb l'albarà
El consistori ha respost al tuit de la formació taronja amb una fotografia on es pot veure un albarà d'una tintoreria santcugatenca on es mostra el concepte de 'Rentar 4 banderes Ajuntament' i el detall de tres de les banderes, l'espanyola, l'europea i la de Sant Cugat amb el cost de cadascuna d'elles.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.