El PP demana responsabilitats a l'equip de govern pel retard en l'inici de les classes a la novena escola


  • Comparteix:

Els populars pregunten a ERC si han fet gestions amb el departament d'Educació

Els populars pregunten a ERC si han fet gestions amb el departament d'Educació

El PP demana responsabilitats a l'equip de govern pel retard en l'inici del curs a la novena escola, situada al Turó de Can Matas, i que previsiblement obrirà les portes dilluns. Tot i que les competències en matèria d'ensenyament corresponen a la Generalitat, els populars consideren que l'Ajuntament no ha fet un seguiment adequat de les obres, i reclamen a ERC que expliqui si ha fet gestions amb el departament d'Educació per accelerar l'acabament dels treballs.

Després de conèixer la decisió del govern català d'ajornar l'inici de les classes a la novena escola perquè les obres no estaven enllestides, la presidenta local del PP, Berta Rodríguez, ha demanat responsabilitats a l'equip de govern pel que considera una 'manca de previsió'.

Rodríguez diu que el govern municipal no pot responsabilitzar exclusivament la Generalitat pel retard en les obres, i demana a ERC si s'han dirigit a la consellera d'Educació, la republicana Marta Cid, per accelerar el procés.

Berta Rodríguez

L'equip de govern CiU-ERC tenia l'obligació d'aconseguir que totes les escoles comencessin el curs aquest dimecres. Volem saber si ERC ha fet gestions amb el departament d'Educació.


Rodríguez afirma que no es pot permetre que l'incompliment dels terminis per part de les empreses concessionàries de les obres afecti la qualitat de vida dels santcugatencs, i considera que l'equip de govern ha comès negligències en el seguiment de les obres.

A més, el PP proposa que l'equip de govern adopti les mesures necessàries perquè els voltants dels centres escolars de la ciutat no tornin a patir les aglomeracions que, asseguren, van produir-se el primer dia del curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.