Ainhoa Miró pren el relleu a Lluc Cahís com a portaveu de les JERC


  • Comparteix:

Ainhoa Miró, al centre de la imatge, amb altres representants de les JERC / Foto: Premsa ERC

Ainhoa Miró, al centre de la imatge, amb altres representants de les JERC / Foto: Premsa ERC

Ainhoa Miró, fins ara secretària d'Organització de les JERC, ha pres el relleu a Lluc Cahís com a portaveu de la permanent local. Miró, que ha estat elegida per l'assemblea aquest dimarts per unanimitat, té l'objectiu de continuar ampliant la tasca al carrer de l'agrupació, continuar amb els vincles i la participació en el teixit associatiu. Els representants elegits per ser consellers nacionals de les JERC han estat Ainhoa Miró, Isaac Calvís, Jaume Uguet i Serni Solans.

Miró ha assegurat que afronta aquesta etapa amb 'coratge i decisió' pels moments 'crucials' que viu el país i el municipi. La nova secretària d'Organització de les joventuts republicanes ha explicat els objectius que es marca al seu mandat.

Ainhoa Miró

Seguirem treballant per Sant Cugat. Estarem a tots els espais i treballant pel teixit associatiu. Farem una ciutat més sensibilitzada, més diversa, més activa, més inclusiva.


La nova executiva manté diverses cares del mandat anterior amb Gina Cahís que s'encarregarà d'Organització, David Rivero davant de les Finances, Maria José Hernández per Cohesió Interna, Eli Escoda per Feminisme, Lluc Cahís s'encarregarà de la Formació i Èric Gómez continua com el regidor representant de les JERC.

D'altra banda, les noves cares de l'equip són Jaume Huguet com encarregat d'Activisme i Mobilitzacions, Víctor Garcia de Polítiques Culturals i Esportives i Isaac Calvís de la Coordinació Interna, a banda de Lara Carbonell, que torna després d'un any a l'estranger per agafar de nou la secretaria de Comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.