Mig miler de persones s'aplega a Octavià per 'donar la benvinguda' a la República


  • Comparteix:

Més de 500 persones han acudit aquest divendres a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb el suport dels membres de la Mesa pel Sí, per celebrar la proclamació de la República Catalana a la plaça d'Octavià. Entitats, com Castellers, Bastoners i el Comitè de la Defensa de la República (CDR), i representants del PDeCAT, la CUP i ERC-MES han participat de la trobada que s'ha desenvolupat en un ambient festiu.

Els ciutadans que s'han acostat a la festa han explicat a Cugat.cat com han viscut la jornada i han celebrat que el Parlament hagi proclamat la independència.

Asistents

Estic molt content perquè hem proclamat la república. / Avui és el meu aniversari i això ha estat un regalàs. / Ho he viscut amb molta emoció. / Que el govern aguanti el tipus! / Si els meus pares visquessin, això seria per volar. / Molt contenta. / Amb ganes que tot surti bé.


Els representants de les entitats sobiranistes han tingut paraules de record als líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i han demanat el seu alliberament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.