Ana Cano substitueix Susanna Casta com a vocal de Cs a la Junta de Veïns de Valldoreix

Foto de família de Cs amb la nova vocal a l'EMD de Valldoreix / Foto: Cs Sant Cugat

Política

Publicat el 30/oct/17 per Alba Triadó

La valldoreixenca Ana Cano és la nova vocal de Cs a la Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix. El relleu arriba després que Susanna Casta anunciés dilluns de la setmana passada que es donava de baixa del partit i renunciava a l'acta de vocal 'per motius personals'. La presa de possessió de Cano es farà a la propera junta de veïns del territori que se celebrarà el 23 de novembre.

Cano és professora de música, militant de Cs des de fa dos anys i veïna de Valldoreix des de en fa gairebé 20 i ha explicat a Cugat.cat que la seva tasca a l'EMD serà continuïsta amb la línia de Susanna Casta. En aquest sentit ha destacat 'la bona feina' de la seva predecessora i ha afegit que la seva voluntat és fer una oposició crítica i constructiva i de control de l'equip de govern.

Anna Cano

Seguir treballant amb temes com la millora del clavegueram, els problemes del dia a dia de la gent de la vila com l'estat de les voreres, sobretot la seguretat del municipi, que és un tema molt candent, la problemàtica dels porcs senglars i seguir els projectes urbanístics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit la vocal del partit taronja ha dit que 'estaran molt pendent' de com evoluciona el nou aparcament de l'estació de Valldoreix.