Societat Civil Catalana es manifesta avui a Barcelona sota el lema 'Tots som Catalunya'


  • Comparteix:

Imatge de l'última manifestació de SCC / Foto: ANC

Imatge de l'última manifestació de SCC / Foto: ANC

Societat Civil Catalana (SCC) tornarà a sortir al carrer aquest diumenge i ho farà sota el lema 'Tots som Catalunya' per fer sentir la seva veu i 'equilibrar' la presència dels diferents sectors al carrer. A la mobilització hi aniran representants de les seccions locals de Cs i el PP. El PSC local animarà als seus militants a assistir a la convocatòria. La manifestació està convocada per a les 12 del migdia al passeig de Gràcia de Barcelona.

L'entitat comptarà amb uns 500 voluntaris que s'encarregaran que la manifestació transcorri sense cap incident. Entre d'altres, volen evitar la presència de símbols i proclames anticonstitucionals.

José Domingo

Reclamem una Catalunya integradora i complerta. No pot ser que hi hagi polítics que governin només per a una part de Catalunya.


Paral·lelament, el moviment ciutadà Parlem ha convocat la ciutadania a concentrar-se, també a les 12 del migdia, davant els ajuntaments de les capitals de demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.