Neix l'Espai Comú a la seu d'ICV de Sant Cugat


  • Comparteix:

El local de la seu d'ICV al carrer Sant Jordi s'obre al públic

El local de la seu d'ICV al carrer Sant Jordi s'obre al públic

ICV obre l'Espai Comú a la seu a Sant Cugat, al carrer de Sant Jordi. Es tracta d'una associació amb l'objectiu de promoure el debat polític, cultural i social, finançada amb les quotes de les persones sòcies. L'Espai Comú s'ha inaugurat aquest divendres amb la presentació de la programació de l'entitat, que inclou activitats culturals, tallers i exposicions que responen als valors de l'ecologisme, del feminisme i el respecte a la diversitat.

La idea sorgeix d'una assemblea oberta del partit al juny. El portaveu d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, explica que han decidit obrir el local a més gent per fer un espai de trobada a la ciutat.

Ramon Gutiérrez

Hem decidit obrir el local d'ICV a molta més gent. Hem creat una associació en què hi participen persones de Podem, d'EUiA i independent. Pretenem finançar l'activitat del local i donar-li una nova dinàmica, que sigui un espai de trobada més per la ciutat.


L'entitat també disposa d'una biblioteca d'intercanvi oberta a tothom, per fomentar la lectura sense necessitat de comprar els llibres. La quota per als socis és de 15 euros trimestrals com a mínim, més el que es vulgui aportar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.