Sant Cugat dóna la benvinguda als 20 nous treballadors municipals provinents dels Plans d'Ocupació


  • Comparteix:

En total s'han incorporat a la plantilla una vintena de treballadors / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

En total s'han incorporat a la plantilla una vintena de treballadors / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat ha donat la benvinguda aquest dimarts a 20 nous treballadors municipals, contractats a través dels nous plans d'ocupació. Els nous empleats van començar a treballar a principis de mes gràcies a aquesta eina de contractació, impulsada per la Diputació, que té l'objectiu de donar feina a persones en situació d'atur per millorar la seva ocupabilitat.

La novetat d'aquest programa és que els programes tindran una durada de 12 mesos, el doble que fins ara. La jornada laboral dels nous contractats, entre els quals hi ha 10 agents cívics, tres paletes oficials de primera, sis peons de paletes i un tècnic mig de comerç, serà de 35 hores. El tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, ha explicat que els plans més llargs ofereixen més beneficis a les persones que s'hi acullen.

Pere Soler

Els plans d'ocupació el que intenten aportar és una formació en un altre camp a persones que estan en una situació d'atur, que aquest any serà un any sencer.


Els agents cívics formen part del projecte 'Apropem-nos', que vol sensibilitzar la ciutadania sobre la importància del civisme i bona convivència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.