L'ANC exigeix que es trenqui l'acord de govern local del PSC amb el PDeCAT


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Pere Soler en el moment del pacte de govern

Mercè Conesa i Pere Soler en el moment del pacte de govern

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat rebutja que el PSC formi part del govern de la ciutat i exigeix al PDeCAT que trenqui el pacte de govern. L'entitat sobiranista considera que el partit socialista ha tingut una 'actitud intolerable' en vers les detencions de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, de l'aplicació de l'article 155 i sobre la seva presència a l'encapçalament de la manifestació convocada per Societat Civil Catalana, en el passat 29 d'octubre. Per tots aquests motius, els independentistes consideren que el tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler, hauria de deixar de formar part de l'equip de govern.

El secretari de l'ANC, Jaume Asens, ha mostrat la seva disconformitat amb què el PSC formi part del govern a Sant Cugat i considera l'aliança 'insostenible'.

Jaume Asens

La situació actual ens sembla que és insostenible per tant reclamem que es trenqui el pacte de govern que hi ha hagut fins ara a l'Ajuntament.


També ERC-MES va exigir que l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, trenqués l'acord de govern i la CUP-PC també ho va reclamar, en el cas que el PSC donés suport al 155.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.