Conesa: 'Molts ànims als que han perdut la llibertat per defensar la de tots nosaltres'


  • Comparteix:

Conesa i Romeva signen el Pacte pel Dret a Decidir l'any 2014 / Foto: Localpres

Conesa i Romeva signen el Pacte pel Dret a Decidir l'any 2014 / Foto: Localpres

L'alcadessa, Mercè Conesa, ha enviat a través de Twitter 'molts ànims' i 'tot l'escalf' als consellers destituïts per als quals la jutgessa de l'Audiència Nacional (AN) Carmen Lamela ha dictat aquest dijous presó incondicional, entre ells el santcugatenc Raül Romeva. Conesa, que ha viatjat a Madrid per fer suport als consellers, ha afirmat que 'avui és un dia molt trist' i ha defensat que 'l'única sortida és seguir lluitant per aconseguir un país just i lliure'. Altres entitats santcugatenques com els Gausacs, el Club Karate, Podem Sant Cugat, l'AFA, Arran, Cecot o el Sant Cugat FC, també han manifestat el seu suport a les xarxes.








Altres mostres de suport
Els Castellers donen suport al conseller cessat i membre de la colla Raül Romeva després que la jutgessa decretés el seu ingrés a presó. Els Gausacs han explicat, en un comunicat, que volen transmetre a Romeva i la seva família, mostres d''afecte, acompanyament i agraïment per la seva dedicació, persistència i compromís en la seva tasca'. Els Castellers fan extensiu el suport a les institucions catalanes.



















Cecot ha fet un comunicat per manifestar públicament 'el nostre rebuig a la judicialització d’un conflicte que des d’un inici entenem de naturalesa política'. La patronal vallesana, que ha reprovat els empresonaments, demana 'diàleg, negociació i pacte al més estricte nivell polític'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.