Cs alerta que els pressupostos del 2018 no tenen en compte l'alentiment econòmic a causa del procés


  • Comparteix:

Els integrants del grup municipal de Cs / Foto: Cs

Els integrants del grup municipal de Cs / Foto: Cs

Cs alerta que la proposta de pressupostos de l'equip de govern per a l'any vinent no té en compte l'alentiment econòmic que el procés d'independència provocarà a Catalunya. La formació taronja assegura que 'hi ha diversos indicadors' que assenyalen aquest fet i que la fuga d'empreses 'només és la punta de l'iceberg'. A més, Cs insisteix a rebaixar l'IBI per lluitar contra la pujada dels preus del lloguer i en retallar les subvencions a entitats independentistes i els pressupostos de Comunicació, Protocol i Cugat.cat.

Cs també refusa qualsevol inversió que vagi dirigida a tirar endavant la nova Biblioteca Central i l'externalització de serveis jurídics i informàtics. La formació taronja reclama destinar aquests diners, i els que es traurien d'alleugerir el cartipàs municipal, en augmentar la inversió en habitatge de lloguer social, millorar l'estat de les voreres, augmentar en 30.000 euros la subvenció a Càritas, una dotació de 200.000 euros per a llibres de text i la gratuïtat del bus llençadora de la Guinardera.

Sergio Blázquez

El què ha proposat el PDeCAT creiem que és fals. És cert el creixement de la població però un millor escenari econòmic no és possible per la irresponsabilitat que està passant a Catalunya.


Cs també proposa un canvi a les ordenances relacionat amb les etiquetes ambientals dels vehicles matriculats a Sant Cugat. La formació vol que el barem per establir les bonificacions a l'impost vagin lligades amb la certificació ambiental que atorga la Dirección General de Tráfico (DGT) per adaptar les ordenances a aquest sistema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.