ERC-MES vol que s'obri als regidors de l'oposició el registre d'entrada i sortida de l'Ajuntament


  • Comparteix:

ERC-MES assenyala que es tracta d'una mesura de 'transparència' de l'Ajuntament

ERC-MES assenyala que es tracta d'una mesura de 'transparència' de l'Ajuntament

ERC-MES portarà una moció al proper ple municipal per demanar que es permeti l'accés als carrecs electes a la informació del registre d'entrada i sortida de l'Ajuntament, que recull totes les comunicacions i instàncies que ciutadans i institucions envien i reben per part del consistori. Segons el grup municipal, es tracta d'una mesura de transparència necessària perquè els electes locals puguin 'exercir degudament les seves funcions' i fer seguiment dels assumptes que tenen entrada a la corporació i els expedients que es treballen al consistori.

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha explicat que es tracta d'un text molt tècnic, però que vol aprofundir en la transparència. Villaseñor ha detallat a Cugat.cat les intencions de la moció.

Ferran Villaseñor

En el registre d'entrada, poder consultar tot el què entrin ciutadans i administracions i el de sortida la resposta de l'Ajuntament a altres ciutadans o veïns.


La proposta també demana que s'actualitzi el document 'Mesures per garantir la transparència i el bon govern en l'actuació municipal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.