Les santcugatenques Isabel Sierra i Victòria Camps, a les llistes del PSC per al 21-D


  • Comparteix:

Iceta durant la presentació del programa i les llistes del PSC

Iceta durant la presentació del programa i les llistes del PSC

Les santcugatenques Isabel Sierra i Victòria Camps formaran part de les llistes del PSC per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Isabel Sierra estarà al número 32. A més, el partit ha incorporat a les seves llistes electorals en llocs simbòlics dirigents de les principals entitats no sobiranistes. És el cas de Camps, que forma part de Federalistes d'Esquerres i estarà al número 84.

El consell nacional del PSC ha aprovat aquest divendres el programa i les llistes electorals, que compten amb presència santcugatenca. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha destacat que l'oferta dels socialistes és 'molt transversal i diversa', i ha posat com a exemple la incorporació de membres d'entitats no sobiranistes i d'independents.

En cas de Barcelona, la llista incorpora el vicepresident de Societat Civil Catalana Àlex Ramos (75), el president de Tercera Via, Mario Romeo (81); i Carme Valls, Beatriz Silva i Victòria Camps (84) de Federalistes d'Esquerres. Tots ells ocupen llocs simbòlics tancant la llista per Barcelona, juntament amb l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu que ocupa el número 83 i l'exfiscal Carlos Jiménez Villarejo que la tanca al 85. Altres independents a Barcelona són el sindicalista Juan Carlos Fernàndez (69) d'UGT a Seat, Marcos Delgado (71) del mateix sindicat a Renfe, l'exsecretari d'USO Manuel Zaguirre (77) i el sindicalista de CCOO Manuel Gómez Acosta (73).

Pel que fa al principi de la llista per Barcelona, Iceta l'encapçala seguit de la fins ara portaveu parlamentària Eva Granados, Ramón Espadaler al número 3 i la independent Beatriz Silva al quart lloc. La completen fins al desè lloc Ferran Pedret, Alícia Romero, Jordi Terrades, Assumpta Escarp, David Pérez i Esther Niubó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.