Comença la campanya de recollida de signatures per crear una llista unitària independentista per al 21-D


  • Comparteix:

Els impulsors han recollit signatures aquest cap de setmana

Els impulsors han recollit signatures aquest cap de setmana

La campanya per crear una agrupació d'electors que permeti activar una llista unitària el 21 de desembre està en marxa a Sant Cugat. Els impulsors de la iniciativa, que es fa àmbit nacional, s'han posat en marxa aquest cap de setmana i seguiran recollint signatures fins dimecres al vespre. L'objectiu és arribar a les 55.000 firmes que demana la Junta Electoral per acceptar una agrupació d'electors.

Aquesta eina electoral permetria tirar endavant una hipotètica llista unitària una vegada exhaurit el termini per presentar coalicions a les eleccions autonòmiques del 21-D. La iniciativa, creada per membres Respublica.cat i Llistaunitaria.cat, és posar la llista a disposició de les forces polítiques si finalment acordessin anar conjuntament.

El santcugatenc Joan Contijoch, del col·lectiu Respublica.cat i impulsor de la recollida a Sant Cugat, ha explicat a Cugat.cat que proposen que la llista es faci a partir de les persones que estan en procés judicial i alcaldes. També ha explicat que, tot i que posen la llista a disposició de qui la vulgui utilitzar, restaran vigilants.

Joan Contijoch

La proposta que fem és perquè creiem que hauria d'anar per aquí. Podrà fer-la servir qui cregui que és útil, però si qui la fa servir fa coses estranyes, ho vigilarem.


Els interessats en afegir-se a la iniciativa poden fer-ho en una paradeta a la plaça dels Quatre Cantons de cinc de la tarda a vuit del vespre, al local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i a la botiga Gerd de la plaça de Sant Pere. També criden a voluntaris que vulguin ajudar a la recollida a assistir al local de l'ANC per fer formació, com s'ha fet aquest dilluns i també aquest dimarts, a les quatre de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.