Preocupació a les JERC per la viabilitat del Quinto i el Cap d'Any


  • Comparteix:

Les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) insten Cal Temerari i l'Ajuntament a arribar a un acord que garanteixi la celebració de la festa de Cap d'Any i del Quinto. Els joves republicans exigeixen a l'entitat, impulsora de les activitats des de fa quatre anys, que aclareixi si organitzarà el Quinto d'enguany i li demana que no el faci servir per negociar amb el consistori.

Ho explica el regidor de les JERC, Èric Gómez.

Èric Gómez

Creiem que no hauríem de fer servir el Quinto com a mesura de pressió per negociar amb l'Ajuntament i no se n'hauria de qüestionar la continuïtat. Sembla que l'Ajuntament no ho qüestiona, per tant no el posem en risc.


Pel que fa a la festa de Cap d'Any, les joventuts d'esquerra creuen que encara hi ha temps perquè hi hagi un acord entre l'Ajuntament i Cal Temerari i els insten a negociar i posar-se d'acord. En aquest sentit, els independentistes 'no veuen malament' que hi pugui haver canvis en l'organització del cap d'any amb l'increment de la participació d'altres entitats de la ciutat, tal com Cal Temerari havia proposat al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.