La campanya per a la llista unitària sobiranista suma 4.200 firmes a Sant Cugat i amplia termini fins dimecres


  • Comparteix:

Les signatures es poden fer a Llistaunitaria.cat / Foto: Web de Llistaunitaria.cat

Les signatures es poden fer a Llistaunitaria.cat / Foto: Web de Llistaunitaria.cat

La campanya per registrar com a agrupació d'electors una llista unitària, cívica i independentista per al 21-D reuneix de moment a Sant Cugat 4.285 signatures i amplia el termini fins aquest dimecres, a les set del vespre. Els impulsors de la iniciativa, amb representació local, volen arribar a les 70.000 firmes per superar les 55.000 requerides i així garantir el registre de la candidatura davant possibles invalidacions en el recompte. L'organització ha remarcat que les adhesions recollides fins ara no representen el suport de santcugatencs sinó de firmes recollides al municipi.

Un dels membres de l'organització a Sant Cugat Joan Contijoch ha subratllat que 'hi ha possibilitats' perquè els partits independentistes reconsiderin l'òpció d'una llista unitària.

Joan Contijoch

Sabem que hi ha possibilitats que això passi. No és un brindis al sol.


La proposta sorgeix del manifest 'Democràcia i dignitat' amb el suport de Llistaunitaria.cat, web on es poden efectuar les signatures, igual que al local de l'ANC i a la botiga Gerd Dietètica, a la plaça de Sant Pere.

El moviment treballa amb membres del PDeCAT i ERC a àmbit nacional que aposten per una candidatura liderada pel president cessat, Carles Puigdemont; amb els investigats i presos -com el santcugatenc Raül Romeva- obrint les llistes per a les quatre circumscripcions, i la suma 'dels batlles de les principals poblacions del país'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.