El PP vol que es millori la seguretat per als vianants a la rotonda de l'hipòdrom


  • Comparteix:

Vista aèria de la rotonda / Foto: Google Maps

Vista aèria de la rotonda / Foto: Google Maps

El PP de Sant Cugat lamenta la 'situació d'inseguretat' que es dóna a la rotonda de l'hipòdrom, una zona que asseguren té corves molt tancades amb poca visibilitat i sense cap pas de vianants. El partit ha explicat, a través de Twitter, que ja va alertar d'aquesta situació a l'Ajuntament fa sis mesos, a través d'una petició formal, i lamenta que encara no s'hagi solucionat. Els populars també han compartit la queixa al grup de treball de seguretat ciutadana del consell de barri de Centre Est.

L'agrupació local creu que coneguda com aquesta rotonda és una zona de pas ràpid de vehicles per la qual passa gent caminant que es mou a l'entorn dels serveis que s'ofereixen a la zona, com bars, gimnasos i el mateix centre comercial, així com empreses. La rotonda té dues entrades i dues sortides a l'autopista C-16, així com dos accessos a la carretera de Rubí i un altre al carrer de Vallespir. D'aquestes cruïlles hi ha que tenen la vorera habilitada per facilitar l'accessibilitat, però no tenen pas de vianants ni cap tipus de senyalització.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.