Centre Oest disposarà de 20.000 euros per a la lliure disposició de 2018, 5.000 més que fins ara


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc a l'Ateneu

La sessió ha tingut lloc a l'Ateneu

La lliure disposició per al 2018 del consell de barri de Centre Oest s'incrementa en 5.000 euros i passa a ser de 20.000. Així, l'òrgan participatiu començarà a treballar a què vol destinar aquesta quantitat a partir del mes que ve i sotmetrà a votació les propostes sorgides al febrer. La sessió del consell de barri ha tingut lloc aquest dijous a l'Ateneu Santcugatenc per garantir l'accessibilitat.

La presidenta de l'organisme, Mayte Pérez, ha explicat, però, que dels 20.000 euros 12.000 han de ser per a inversions i la resta per al pressupost ordinari.

Mayte Pérez

Teníem 15.000 euros i ara tenim 20.000. L'inconvenient és que ara hi ha un pressupost fix per ordinari i inversió.


La sessió ha arrencat amb crítiques dels vocals de Cs, el PSC i el PP per l'ajornament de la trobada, que havia de tenir lloc fa dues setmanes, a causa de l'enviament a presó dels consellers cessats. Aquests representants polítics han argumentat que els consells de barri han de quedar al marge d'aquestes situacions.

Comunicació
Per millorar la comunicació amb el veïnat, des del consell de barri s'ha habilitat un canal de Telegram per informar sobre 'tot el que passa' al districte. També s'ha donat a conèixer el correu centreoest@santcugat.cat perquè la ciutadania pugui enviar-hi dubtes i inquietuds.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.