PC de Sant Cugat argumenta que 'les presses del calendari' no els han permès anar a cap llista el 21-D


  • Comparteix:

Una assemblea de Procés Constituent

Una assemblea de Procés Constituent

La delegació local de Procés Constituent (PC) alega que no concorreran a les eleccions del Parlament per 'les presses del calendari'. La formació ha explicat en un comunicat a àmbit nacional que no es presentaran a les eleccions perquè 'no s'ha pogut concretar una proposta de confluència'. Malgrat això, tant en l'àmbit municipal com en el català, el partit ha expressat el seu 'ple suport' a la CUP.

La delegació santcugatenca del partit ja va argumentar a principis d'aquesta setmana el seu suport a la CUP de cara als comicis de desembre. El membre de l'agrupació local de PC, Antonio Ontañón, explica que l'assemblea del partit va decidir donar suport a la formació anticapitalista encara que no es presentin conjuntament a les eleccions.

Antonio Ontañón

Dissabte passat a l'assemblea general extraordinària vam decidir que volíem anar amb la CUP, però que si no aconseguíem un pacte formal amb les presses perquè només quedava una setmana per tancar les llistes, els donaríem suport igualment. En cap cas faríem competència a la CUP.


Procés Constituent, fundat pel santcugatenc Arcadi Oliveres i per Teresa Forcades, va presentar-se el 2013. A Sant Cugat, dos anys després, van concórrer en una candidatura conjunta amb la CUP, que va aconseguir quatre regidors i que es va situar com la segona força política a la ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.